Ajankohtaista

Joulun toivotus!

NokiPirkka Oy toivottaa oikein hyvää ja lämmintä joulua!

Syysterveiset

Näin alkusyksyn kynnyksellä on hyvä muistaa nuohouttaa hormit, jotta lämmityskauden pääsee aloittamaan mukavammin. 

Oikein mukavaa ja rentoa syksyä kaikille asiakkaillemme toivottaa koko NokiPirkan työporukka.

Mökkikausi alkaa juhannuksen jälkeen!

Kesämökkien nuohousta on tarjolla juhannuksen jälkeen. Varaathan oman aikasi puhelimitse soittamalla numeroon: 040 5698962

Nuohouksen toimintaohjeet ovat päivittyneet 14.5.2020

Korona kriisin ei oleteta ennusteiden mukaan loppuvan vielä lähiaikoina, mutta nuohouksesta on silti huolehdittava. Tästä syystä hallitus on purkanut monia asettamiaan rajoituksia ja tämä koskee myös nuohousta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nuohouspalveluita voidaan jälleen alkaa tarjoamaan normaalisti, mutta kuitenkin lähikontaktia välttäen. Nuohoojan tulee huolehtia tehostetusti hygieniasta. Lisäksi on toivottavaa, että asiakas siirtyisi toiseen tilaan tai huoneeseen toimenpiteen ajaksi.
Sekä nuohoojan että asiakkaan vastuullisuus mahdollistaa sen, että nuohoustyö on turvallista suorittaa. Pidetään siis hygieniasta ja turvaväleistä kiinni!

Koronapäivitys – Miten toimitaan?

Sisäministeriö on antanut suosituksen nuohoustyön keskeyttämisestä toistaiseksi. Tämän johdosta emme tarjoa tällä hetkellä nuohousta automaattisesti, mutta mikäli haluatte nuohouksen suoritettavaksi siitä huolimatta, voitte soittaa ja sopia asiasta.

Nuohoustyötä suorittaessamme huomioimme lähikontaktin välttämistä, jotta ehkäisemme taudin leviämistä.

Asiakas sairastunut -> siirrä nuohousajankohtaa

Vallitsevan korona-tilanteen vuoksi toivomme, arvoisat asiakkaamme, että ottaisitte yhteyttä sairastuttuanne sovittua nuohousajankohtaa siirtääksenne myöhemmäksi. Täten nuohooja ei sairastuta itseään ja muita asiakaskäynneillä, eikä siten levitä tautia eteenpäin. Peruutuksia olisi hyvä tehdä myös muista tarttuvista taudeista.

Lämmityskauden muistutuksia

Uuden lämmityskauden alkaessa muistutamme asiakkaita hyvästä lämmitystavasta, jotta tulisija toimii tehokkaasti ja energiataloudellisesti. Tärkeimmät asiat ovat kuiva polttoaine ja riittävä ilmamäärän saanti tulisijalle, että puut palavat puhtaasti tuottaen tehokkaasti energiaa. Ensimmäisen kerran tulisijaa lämmitettäessä on hyvä tarkistaa veto tulisijassa esim, sytkärillä tai palavalla tulitikulla vedon suunta suuluukun raosta. Kun liekki selkeästi kääntyy tulisijan sisälle päin ja melkein sammuu, niin yleensä tulisijassa on silloin riittävä veto sisältä ulos savuhormia pitkin ja näin vältetään savun kulkeutuminen sisätiloihin. Mukavaa ja turvallista syksyä lämmityksen merkeissä.