Ajankohtaista

Joulutervehdys!

NokiPirkka Oy toivottaa asiakkailleen hyvää joulua ja riemuisaa uutta vuotta 2023. Kiitos kuluneesta vuodesta. 

Mökkitielle matkailua suunnitellessa kannattaa pitää myös mökin nuohous mielessä. Mökkikausi on nyt alkanut meillä!

Joulun toivotus!

NokiPirkka Oy toivottaa oikein hyvää ja lämmintä joulua!

Syysterveiset

Näin alkusyksyn kynnyksellä on hyvä muistaa nuohouttaa hormit, jotta lämmityskauden pääsee aloittamaan mukavammin. 

Oikein mukavaa ja rentoa syksyä kaikille asiakkaillemme toivottaa koko NokiPirkan työporukka.

Mökkikausi alkaa juhannuksen jälkeen!

Kesämökkien nuohousta on tarjolla juhannuksen jälkeen. Varaathan oman aikasi puhelimitse soittamalla numeroon: 040 5698962

Nuohouksen toimintaohjeet ovat päivittyneet 14.5.2020

Korona kriisin ei oleteta ennusteiden mukaan loppuvan vielä lähiaikoina, mutta nuohouksesta on silti huolehdittava. Tästä syystä hallitus on purkanut monia asettamiaan rajoituksia ja tämä koskee myös nuohousta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että nuohouspalveluita voidaan jälleen alkaa tarjoamaan normaalisti, mutta kuitenkin lähikontaktia välttäen. Nuohoojan tulee huolehtia tehostetusti hygieniasta. Lisäksi on toivottavaa, että asiakas siirtyisi toiseen tilaan tai huoneeseen toimenpiteen ajaksi.
Sekä nuohoojan että asiakkaan vastuullisuus mahdollistaa sen, että nuohoustyö on turvallista suorittaa. Pidetään siis hygieniasta ja turvaväleistä kiinni!

Koronapäivitys – Miten toimitaan?

Sisäministeriö on antanut suosituksen nuohoustyön keskeyttämisestä toistaiseksi. Tämän johdosta emme tarjoa tällä hetkellä nuohousta automaattisesti, mutta mikäli haluatte nuohouksen suoritettavaksi siitä huolimatta, voitte soittaa ja sopia asiasta.

Nuohoustyötä suorittaessamme huomioimme lähikontaktin välttämistä, jotta ehkäisemme taudin leviämistä.

Asiakas sairastunut -> siirrä nuohousajankohtaa

Vallitsevan korona-tilanteen vuoksi toivomme, arvoisat asiakkaamme, että ottaisitte yhteyttä sairastuttuanne sovittua nuohousajankohtaa siirtääksenne myöhemmäksi. Täten nuohooja ei sairastuta itseään ja muita asiakaskäynneillä, eikä siten levitä tautia eteenpäin. Peruutuksia olisi hyvä tehdä myös muista tarttuvista taudeista.